• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük sıkıntımız hayat pahalılığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, ''Önümüzdeki en büyük sıkıntı ekonomide yaşadığımız hayat pahalılığı meselesidir. Esasen beklenmedik bir takım gelişmeler, uyguladığımız programların süresini uzatmalıydı. Bu meseleleri geride bıraktık, bırakıyoruz. Yılbaşından itibaren hedeflerimizin somut neticelerini almaya başlayacağız.

Türkiye'yi vesayetle, ekonomik tuzaklarla dize getiremeyenlerin toplum mühendisliğinden medet ummasını da acı bir şekilde gülümseyerek izliyoruz.

Güya müttefik olduğumuz ülkelerin Türkiye'ye yönelik düşmanca tavırları veya bu tür tavırları sergileyenlere verdikleri destekler canımızı sıkıyor.

Ülkemize yönelik tehditlerle mücadele ederken içinde yer aldığımız ittifaklarla bağlantımızı koruyoruz. İlişkilerimizin toplamındaki kar ve zarar hanesine bakarak hareket ediyoruz, bir yandan da ihtiyaçlarımıza uygun yeni ortaklıklar kurmayı ihmal etmiyoruz.

Bizim kimsenin toprağında kazancında özgürüğünde gözümüz yoktur. Olamaz, Bu anlayışlımızın örneklerini dünyanın dört bit yanında sergiledik, sergiliyoruz. Afrikadan Güney Amerikaya kadar nerelerde asırlardır zulüm altında inlemiş, canları ve malları yağmalanmış toplum varsa bugün hepsinin de en hasbi ve fedakar yol arkadaşı Türkiye'dir.

İnşallah hedeflerimize ulaşarak, Türkiye'yi dünyanın en büyük ekonomileri, askeri güçleri, siyasi ve sosyal toplumları seviyesine çıkardığımızda aynı anlayışla daha çok insanı kucaklayacağız." ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir