• DOLAR 32.383
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2412.445
  • ...
Gaziantep’te hırsızlık yapan ve suç kaydı bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İl Emniyet Müdürlüğü, Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde meydana gelen iki farklı hırsızlık olayıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda, hırsızlık yaptıkları tespit edilen ve aralarında gasp vb. çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunan 3 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Göztepe Mahallesinde bir vatandaşımızın darp edilerek cep telefonunun gasp edilmesi olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve 22 ayrı suç kaydı bulunan M.B. isimli şüpheli şahıs yakalanmış, şüpheli şahsın cep telefonunu A.K. isimli şahsa sattığını söylemesi üzerine çalışmaların devamında 39 ayrı suç kaydı bulunan A.K. isimli şüpheli şahıs tespit edilmiş, şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada bahse konu çalıntı cep telefonu ile birlikte 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 15 adet fişek ele geçirilerek yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır."

Operasyonlarda, Şahinbey ilçesine bağlı Kozluca Mahallesi’nde bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve 11 adet suç kaydı ile ikametten hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan U.K. isimli şüpheli şahsın çalıntı malzemelerle birlikte suçüstü yakalandığı ve hakkında yasal işlemin başlatıldığı bilgisi verildi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir