• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Gaziantep’te 4-6 yaş Kur’an-ı Kerim kurs binası açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nizip’te Salih-Nazlı Ceyhan isimli hayırsever aile tarafından yaptırılmak üzere 16 Temmuz 2021 yılında protokol imzalanan ve yapımı tamamlanan "Salih-Nazlı Ceyhan 4-6 yaş Kur'an-ı Kerim kursu"nun açılışı için tören düzenlendi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, bilgilendirmede bulunarak söz konusu kursun 100 öğrenci kapasiteli olduğunu söyledi.

Kursta verilecek Kur’an-ı Kerim dersleriyle, 4-6 yaş çocukların Kur’an-ı Kerim okuma oranın yükseleceğini belirten Hazırlar, hayırsever Salih-Nazlı Ceyhan ailesine teşekkür ederek şunları söyledi: "Açılışını gerçekleştirdiğimiz Nizip Müftülüğü Salih-Nazlı Ceyhan 4-6 yaş Kur'an Kursu Gaziantep’e hayırlı olsun. 2 katlı olarak inşa edilen ve tekli öğretimde 100 öğrenci kapasiteli 4-6 yaş Kur’an Kursunda 5 sınıf, çok amaçlı salon, 2 oyun odası, veli odası, öğretmeniler odası, yönetici odası, yemek odası ve her katta lavabo bulunuyor. Kerim Kitabımızı, Rahmet elçisinin güzel ahlakını ve medeniyet değerlerimizi talim edecek yavrularımız; göz aydınlığımız, umudumuz ve duamız için güzel bir yer olacaktır. Hayırseverimizin hayrı makbul ve ebedi olsun"

Yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim kursu kurdele kesilmek suretiyle açılışı gerçekleştirildi. Törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, hayırsever aile ve halk katıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir