• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2529.046
  • ...
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Özaslan: Neden halkın parası atıl projelerde bekliyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, her Cuma olduğu gibi bu Cuma da saat 11.11'de Şanlıurfa'nın sorunlarını gündeme getirmeye ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini paylaşmaya devam ediyor.

Kentte yıllardır atıl durumdaki projelere dikkatleri çeken HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Kentteki projelerin atıl durumda olduğunu belirterek yetkililere göreve çağırdı.

 

Karaköprü ilçesindeki Yaşam Parkı'nı ziyaret eden Özaslan, "Görüntülerde de görüldüğü üzere halkın parası nasıl çöpe atılıyor? Buradan yetkililere sesleniyorum; vicdanınız sızlamıyor mu? İnsanlar gidip sulama kanallarında, baraj göllerinde boğulurken burası ise maalesef hala böyle duruyor." dedi.

Haliliye Devteşti Mahallesi'nde bulunan ve yıllardır âtıl durumda olan binanın diş hastanesi olacağını söyleyen halk, bölgeye bir hastanenin gerektiğini ifade ettiler.

"Buraya milyonlarca lira para harcandı"

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan (ortada)

Devteşti'ndeki binanın yıllardır âtıl durumda olduğunu belirten Özaslan, "Haliliye Belediyesi tarafından yapılan bina, yıllardır âtıl durumda bırakılmış.  Buraya milyonlarca para harcandı.  Belediye başkanı değişti. Seçim oldu; ama bu binanın talihi maalesef değişmedi. Yakında Balıklıgöl Devlet Hastanesi var. İmkânları ve kapasitesi yeterli olmadığı için halk buradan Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmek zorunda kalıyor." dedi.

"Neden halkın parası âtıl projelerde bekliyor?"

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan hizmet binasını da ziyaret eden Özaslan, "Burası yıllar önce Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan hizmet binası. Gördüğünüz gibi burada da yine halkın parası çöpe atılmış. Şimdi buradan yetkililere sesleniyorum; vicdanınız el veriyor mu? Sizin kendi paranız olsaydı bu şekilde yıllarca âtıl durumda bekletir miydiniz bu binayı?  Peki, neden halkın parası atıl projelerde bekliyor? Eğer bu bina kullanılmayacak ise niye bu kadar para harcadınız?" dedi.

"Medyanın karşısına çıkın"

Yetkilere çağrıda bulunan Özaslan; "HÜDA PAR olarak diyoruz ki; Haliliye Belediye başkanı, Karaköprü Belediye Başkanı ve Eyyübiye Belediye Başkanı sizlere sesleniyorum. Medyanın karşısına çıkın. Basın açıklaması yapın. Bu projeler neden âtıl durumda duruyor. Yıllarca bu halkın parası neden çöpe atılmış. Bunun açıklamasını yapın ve cesur bir şekilde gerçekleri söyleyin. Sebep neydi, kim sebep oldu ve niye böyle bir sonuç ortaya çıktı? Lütfen bunun cevabını da halka verin." diye konuştu.

Özaslan son olarak şunları söyledi:

"Biz HÜDA PAR olarak şunu kabul etmiyoruz; mevsimlik tarım işçisi olan küçük Zeynep Afyon – Burdur- Isparta arasında bir tarlada ayağında ayakkabısı olmayıp elinde çapa ile çalışıyor ise siz Zeyneplerin parasını çöpe atamazsınız. Biz bunu kabul etmeyiz ve bunun hesabını tabi ki sorarız." (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir