• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
İmamoğlu'ndan yağış uyarısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İmamoğlu, İSKOM'dan (İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi) kentte yaşanan sağanak yağışla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'da süren yağışın sabah saatlerinde şiddetini artırdığını ifade eden İmamoğlu, "Yaklaşık maksimum 60 kiloyu bulan yağışları görmeye başladık, özellikle boğaz hattında" dedi. Gün boyu yağışların devam edeceğini belirten İmamoğlu, "Boğaz hattı yoğunluklu bir yağış bekleniyor. Yarın dahil bir yağış takvimi içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz" diye konuştu.

6 bin 300 personel, 2 bin 155 araç ve ekipmanla herhangi bir olumsuzluğa karşı müdahale edebilir durumda olduklarını aktaran İmamoğlu, "Hazır bulunan bir ekibimiz var. Şu anda 6 bin 300 personelimiz, 2 bin 155 araç ve ekipmanla anında müdahale edebilir durumdayız. Bu denli ortamlarda çok hazırlıklı bir ekibimizin olduğunu bütün hemşerilerime gururla ifade edebilirim. Tabii bazı kronik sorunlu alanların tümüne yapmış olduğumuz müdahalenin aslında bugün meyvesini topluyoruz. Belki de küçük bir yağışta bile çok sorunlu manzaraları yaşadığımız meydanlarda, kavşaklarda oldukça minimalize etmiş durumdayız" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir