• DOLAR 32.27
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2399.714
  • ...
İşgalci yerleşimci kadınların uygunsuz kıyafetlerle Mescid-i Aksa'ya girmeleri tepki çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist rejimden cesaret alarak Mescid-i Aksa'da İslam'ın kutsallarına hakaret eden işgalci yerleşimciler, taşkınlıklarına devam ediyor.

İşgalci yerleşimci kadınlar ve beraberlerinde bazı turist kadınların işgalci siyonistlerin himayesinde yarı çıplak bir şekilde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemeleri büyük tepkilere neden oldu.

"Görülen manzara Müslümanları provoke etme amaçlı çirkin teşebbüslerin zirvesini oluşturuyor"

İşgalci yerleşimcilerin İslam'ın kutsallığına ve mahremiyetine saygısızlık yapmasına tepki gösteren Mescid-i Aksa imamlarından Şeyh İkrime Sabri şu ifadelere yer verdi:

Şeyh İkrime Sabri

Görülen söz konusu manzara Müslümanları provoke etme amaçlı çirkin teşebbüslerin zirvesini oluşturuyor. Bu tür görüntüler hiçbir ibadet mekanına yakışıyor ancak işgal rejiminin özel olarak korumaya aldığı birtakım kişiler Mescid-i Aksa gibi özel bir yer olan ibadet mekânında böyle bir manzara oluşturabiliyor. Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) İsra mekânı olan bu mabette böyle bir aşırılık karşısında Arap ve İslam Ülkelerinin sessiz kalmasını da yargılıyoruz.

Muhammed Hammade

Olayla ilgili bir açıklama yapan HAMAS'ın Kudüs Sorumlusu Muhammed Hammade, açık saçık, çıplak işgalci yerleşimci kadınların Mescid-i Aksa'yı basmalarının tamamen provokasyon ve Mescid-i Aksa'nın mahremiyetini çiğneme kasıtlı olduğunu söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir