• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İmam hatiplileri hedef alan sanatçı müsveddesine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sesi değil, yaptığı ahlaksızlıklarla gündeme sık sık gelen sözde sanatçı müsveddesi Gülşen, bir konserinde cinsel sapkınların paçavrasını açmasına tepki gösteren seyircisi üzerinden İmam Hatiplilere dil uzatarak nefretini kustu. Gülşen, "İmam hatipte okumuş, sapıklığı ordan geliyor." dedi.

İmam Hatiplere dil uzatan sözde sanatçıya İmam Hatipliler başta olmak üzere her kesimden tepki geldi. Sözde sanatçının imam hatipleri hedef almasının ardından sosyal medya kullanıcıları #GülşenTutuklansın etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

Hashtag kısa sürede Türkiye'nin birinci gündemine yerleşti.

Sanatçı müsveddesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, şu ifadeleri kullandı:

"Toplumu ifsat etmeyi kendisine vazife edinmiş, sanatı(!) ile konuşulamayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz.

Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir