• DOLAR 32.582
  • EURO 35.055
  • ALTIN 2455.119
  • ...
Cengiz Ünder, Süper Lig yolunda! Hangi takım talip oldu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ligue 1'in 3. haftasında Marsilya - Nantes karşılaşmasında Cengiz Ünder ile teknik direktör Igor Tudor arasında ilginç anlar yaşandı. İtalyan teknik adam, müsabakanın 65. dakikasında oyuna aldığı milli futbolcuyu 83'te oyundan alınca Cengiz Ünder direkt soyunma odasının yolunu tuttu ve ipler tamamen koptu.

TUDOR: GEREKİRSE YİNE YAPARIM
Igor Tudor maç sonrası açıklamasında tartışılan kararı hakkında; "Bir oyuncuyu oyuna aldıktan sonra çıkarmak hiçbir zaman güzel değildir ama bu değişikliğe ihtiyacımız vardı takımın iyiliği için. Cengiz’in öfkesini de gayet iyi anlıyorum ama yapmam gerekirse yine yaparım.'' dedi.

CENGİZ ÜNDER İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ
Yaşanan bu gelişme üzerine Sarı-kırmızılı yönetim de yeniden Marsilya kulübünün kapısını çalma kararı aldı. Galatasaray Cengiz Ünder için bir kez daha harekete geçti. Galatasaray, Marsilya'dan Cengiz Ünder'i kiralamak istiyor. Cengiz Ünder de Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor.

14,5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU
Marsilya'nın daha önce kiraladığı ve yazın bonservisini aldığı Cengiz Ünder, 2017 yazında Başakşehir'den Roma'ya 14.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Eylül 2020'de İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'ye kiralanan milli futbolcu, Haziran 2021'de İtalyan ekibine geri döndü. Aynı yaz Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir