• DOLAR 32.668
  • EURO 35.358
  • ALTIN 2473.327
  • ...
Kayıp sağlıkçının cansız bedeni bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt’in Pervari ilçesinde piknik yaptıkları sırada Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş'in cansız bedenine arama çalışmalarının 64’üncü gününde ulaşıldı.

Van Polis Sualtı Arama ve Kurtarma ile Siirt'ten UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri ile güvenlik korucularının görev aldığı aramalar, Müküs Köprüsü'nden Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Hacımehmet köyü güzergâhına kadar devam ediyordu.

En sonunda ısrarlı ve sabırlı çalışmalar sonuç verdi. 64 gün önce arkadaşları ile Müküs Çay’ı kenarında piknik yaptıkları esnada çayda kaybolan Pervari Devlet Hastanesinde görevli hemşire Eyüp Güneş’e 64’üncü günde ulaşıldı.

11 Haziran günü meydana gelen olayın ardından Jandarma, UMKE, AFAD, Güneş’in suda kaybolduğu yerin yaklaşık 1,5 kilometre aşağısında yer alan şelalede iş makinalarının çalışması sonucu bulunduğu öğrenildi.

Pervari Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Halime Timurtaş, Müküs Çayı'nda akıntıya kapılarak yaşamını yitirmiş, arkadaşını kurtarmak için suya giren hemşire Eyüp Güneş ise akıntıya kapılarak kaybolmuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir