• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...
Hafız olmak için yarışan çocuklarla birlikte veliler de ter döktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bir yandan öğrenciler tatlı bir yarışla hafız olmak için çabalarken öte yandan aileler de dini bilgilerini tazeleyerek çocuklarına güven verdi.

Okulun toplantı salonunda düzenlenen programda seslendirilen ilahi ve ezgilerin ardından sınavda dereceye giren velilere ödülleri verildi. Programa katılan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç 2023'te hafızlığını en erken tamamlayan ilk üç kişiye bisiklet sözü verdi.

Ailelere yönelik düzenlenen programın ardından katılımcılara Muharrem ayı nedeniyle ikramlarda bulunuldu.

Program koordinatörü Bedir Yaman sınavda dereceye girenlere hediyelerini taktim etti.

Sınava giren velilerden Ümmügülsüm Koç, "Bu yarışmayı düzenledikleri için okul yönetimine çok teşekkür ederiz. Sorular gayet güzel ve kolaydı. Yarışmanın kazanılıp kaybedilmesi çok önemli değil en azından bu kitabı okuduk ve bir şeyler öğrendik." ifadelerini kullandı.

Sınavın bilgi tazelemek için iyi bir fırsat olduğunu belirten velilerden Yasemin Güneş, "Bu gün çocuklarımızın geçiş sınavı var. Onlar sınava girerken bizlerde İslami bilgilerimizi tazelemek adına bu sınava girdik. Bu sınava girmemiz çocuklarımızı da sevindirdi ve bir teşvik oldu. Okul idaresine teşekkür ediyoruz. Bizim içinde güzel bir gün oldu. Heyecanla sonucu bekliyoruz. " dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir