• DOLAR 34.2
  • EURO 38.201
  • ALTIN 2901.307
  • ...
Bir dolandırıcılık iddiası daha!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara'da üç katı kazanç verileceği vaadiyle 40 bin kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Deterjan pazarı Com firmasının önünde toplanan yüzlerce mağdur dolandırıldıklarını söyleyerek firmaya tepki gösterdi.

Banyo topu yapmaları için insanlara hammadde satarak geri alımlarda üç katı kazanç vaat eden Deterjan pazarı Com firmasının geri ödemeleri yapmadığı ve sahibinin de ortadan kaybolduğu öne sürülünce  firma para yatıranlar paralarını almak için Detarjan pazarı Com firması önünde bir araya geldiler.

Reklamlarında ünlü isimleri oynatan “Deterjan Pazarı” şirketinin web sitesine de ulaşılamaması üzerine sisteme üye olan vatandaşların endişesi arttı.

40 bin üyeden bazıları alacağını alamadı!

Sisteme dahil olarak kazanç elde etmeye başlayan 40 bin üyenin bazıları, son aylarda almaları gereken ücretlerin ödemesinin yapılmadığını, ürünleri satın alan kimse olmadığını ve yetkililere ulaşamadıklarını iddia ederek Ankara’nın Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi'ndeki fabrika önünde toplandı. Fabrika önünde toplanan üyeler kolilere zarar vererek, yönetim ofisine çıkmaya çalıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir