• DOLAR 32.459
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2437.049
  • ...
AK  Parti MYK’sı bugün toplanıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti' MYK’sı bugün, Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. MYK'da Rusya lideri Putin'le Soçi'de yapılan görüşme, dar gelirli için atılacak yeni adımlar, sosyal konut projesi, KPSS soruşturması ve diğer başlıkların  ele alınması bekleniliyor.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin detaylarını kurmaylarıyla paylaşması bekleniliyor.

AK Parti MYK’sının bir diğer gündem maddesi!

14 Ağustos AK Parti'nin kuruluş yıldönümü için hazırlıkların da konuşulacağı MYK'da, ekonomiden sağlığa, KPSS sorularından provokatif saldırılara kadar pek çok konu başlığının masaya yatırılacağı tahmin ediliyor.

MYK’da ekonomi de konuşulacak!

AK  Parti MYK’sında ekonomide atılan adımlar da toplantının önemli gündem maddelerinden biri olması  bekleniliyor. Dar gelirli ailelerin dört gözle beklediği sosyal konut projesinin piyasalara yansımaları, kira ve konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve etkileri değerlendirilecek.

Vatandaşın talep ve beklentilerinin raporlar halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağı toplantıda, dar gelirlilerin alım gücünün artırılması konusunda atılacak yeni adımlar da gündeme gelmesi bekleniliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir