• DOLAR 32.268
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2440.417
  • ...
SON DAKİKA
Gümüşyazı Köyü Kur'an Kursu açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Gümüşyazı Köyü Kur'an Kursu'nun açılış törenine İl Müftü Vekili Şevket Dilmaç, İl Murakıbı Hakkı Aydın, imamlar, Ağrılı işadamı Mehmet Aydemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kur'an Kursu açılış töreninde konuşan İl Müftü Vekili Şevket Dilmaç, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için yapılan bu Kur'an Kurslarıyla bizim kapanmayacak olan amel defterimizin de aynı zamanda temelini atmış oluyoruz. Bu milletin mayasında Kur'an var, Hz Muhammed var, sevgi var. İşte bu yüzden birçok köyümüzde Kur'an Kursu yapma teşebbüsümüz oldu. Herkesin bu iş için koşuşturuyor, halkın da desteğiyle neslimizin Kur'an'la tanışmasının temelini atıyoruz" dedi.


Herkesin Kur'an Kurslarının yapımında yardımcı olması gerektiğini söyleyen Müftü Vekili Dilmaç, Gümüşyazı Köyü Kur'an Kursunun yapımını üstlenen Ağrılı işadamı Mehmet Aydemir'e teşekkür ederek Kur'an hizmeti için harcanan paranın en hayırlı para olduğunu ve Allah katında bundan daha hayırlı yatırımın olamayacağını ifade ederek konuşmasını bitirdi. (Mehmet Çetin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir