• DOLAR 34.098
  • EURO 38.099
  • ALTIN 2874.775
  • ...
Gaziantep’te yapılacak olan okul için protokol imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep modeli ile başlatılan proje ile hayata geçen eğitim seferberliği kapsamında Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, hayırseverler ve ilgili kurumlar iş birliğinde eğitim başta olmak üzere birçok alanda çeşitli protokoller imzalanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Hayırsever Yılmaz ailesi tarafından, Şehitkamil İlçesi Aktoprak Mahallesi’ne yaptırılacak okul için protokol imza töreni düzenlendi.

Hayırsever Mehmet Ali Yılmaz’ın evinde gerçekleşen İlkokul Protokolü’nde ailenin güzel bir hayra vesile olduğunu dile getiren Vali Davut Gül, Yılmaz ailesine ve aracı olan herkese teşekkürlerini iletti.

İmzalanan protokol ile yapılacak olan okulda başarılı çocuklar yetişeceğine inandığını vurgulayan Vali Gül, eğitim seferberliğine bir tuğla koyan herkesin şehrin gelişiminde ve geleceğinde payı olduğunu söyleyerek okulun hayırlı olmasını diledi.

Şehitkamil ilçesine bağlı Yığınlı Mahallesi’nde düzenlenen imza törenine Vali Davut Gül’ün yanı sıra, İl Jandarma Komutanı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili, Hayırsever Mehmet Ali Yılmaz, ailesi ve yakınları katıldı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir