• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Emperyalist ABD'den Zevahiri açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

İslam Dünyasındaki lider ve komutanlara düzenlediği suikastlarla coğrafyalarımızı kana boyayan emperyalist ABD, bu kez El Kaide liderliğini hedef aldı

Emperyalist ABD'nin başkanı Biden, ABD istihbaratının yılın başından bu yana Zevahiri'yi takip ettiğini, Zevahiri’nin Kabil’de ailesi ile saklandığı yerin tespit edilip oraya yönelik saldırı emrini kendisinin verdiğini açıkladı

Biden "Bir hafta önce, koşulların uygun olduğu söylendikten sonra, Zevahiri'nin vurulmasına onay verdim. Görev başarılı oldu. Aile üyelerinden hiçbiri yaralanmadı ve sivil can kaybı olmadı" dedi. 

İslam beldelerindeki cinayetlerine bir yenisini ekleyen emperyalist ABD'nin başkanı Biden  "Zevahiri gitti ve bir daha asla, Afganistan'ın teröristlerin güvenli bir sığınağı olmasına neden olmayacak ve biz bundan emin olacağız. Bu terörist lider artık yok" diye konuştu.

Zevahiri’ye yönelik devlet terörünü "adalet"in yerine getirilmesi olarak tanımlayan Biden bu saldırı ile 11 Eylül 2001 saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine de rahatlama sağlandığını iddia etti.

Öte yandan Afganistan İslam Emirliği ABD terörünü kınadı

İslam Emirliği Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Afganistan'ın başkenti Kabil'de El-Kaide lideri Zavahiri'nin katledildiği ABD'nin İHA saldırısını kınadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir