• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.529
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer işçilerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Esnaf, oda ve STK ziyaretlerinin yanı sıra halk buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Göçer, kentte PVC, cam ve demir üretimi yapan Harat Yapı'yı ziyaret etti.

Ziyarette işçilerle bir araya gelen Göçer, işçilerle sohbet ettikten sonra sorun ve taleplerini dinledi.

Hayat pahalılığı başta olmak üzere ekonomi sorunlardan yakınan işçiler, zamlara çözüm bulunmasını istedi.

 

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren işçiler, HÜDA PAR'ı mecliste görmek istediklerini dile getirdiler.

Sohbetin ardından işçilerin sorularını yanıtlayan Göçer, işçilere HÜDA PAR'ın parti programı ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.

HÜDA PAR'ın 2012'de kurulduğunu ve yaklaşık 10 yıldır siyasette yer aldıklarını belirten Göçer, parti olarak halka her alanda hizmet etmeye talip olduklarını ifade etti.

Ülkenin temel sorunlarının başında maneviyatsızlık, ekonomi ve adaletin geldiğini belirten Göçer, konuşmasının önemli bölümünde maneviyata vurgu yaptı.

İnançsızlığın toplumlar ile medeniyetlerin önündeki en büyük tehlike olduğunu ifade eden Göçer, İslam'ın Müslümanlardan, ahlakı güzel, insani değerleri yaşayan ve yaşatan, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile hareket etmelerini istediğini belirtti.

Göçer, çağımızda aşırı dünyevileşmenin bir sonucu olarak ferdiyetçiliğin yol açtığı bazı sorunların, maneviyatsızlığa, insanlar arasında samimiyetsizliğe yol açtığına dikkat çekerek, toplumda yaşanan birçok olumsuzluğun temelinde maneviyatsızlığın olduğunu vurguladı.

Maneviyatsızlığın ciddi bir sorun olduğunu ifade eden Göçer, "Geçmiş tarihte özellikle büyüklerimiz bilir; biz örfümüze, adetimize, aile bireylerimize bağlı bir toplumduk. Ama maalesef son dönemlerde özellikle bizim gençlerimizi 'Z' kuşağı adı altında ciddi manada büyüklerine karşı çıksınlar diye yetiştiriyorlar. Biz şu anda maddi ve maneviyatı birlikte yürütmeyen siyasetle karşı karşıyayız." dedi.

Dünya ve ahiret dengesinin iyi sağlanması gerektiğini ifade eden Göçer, "Toplumun düzelebilmesi için insanımız hem dünyasını memur edecek, çalışacak, çabalayacak, alın terini kazanacak. Aynı zamanda ahiretine de yönelecek ki maneviyatı güçlü olsun. Biz maneviyatı güçlü bir toplum olmazsak sözde medeni olarak bilinen Avrupa'da annesini, babasını dışarı atan ve gerçekten acınacak hale düşen bir toplumla karşı karşıyayız. Televizyonlara baktığımızda 'bunlar medeni bir toplum' diyoruz ama öyle değiller. Medeni olan annesine, babasına, büyüklerine, amcalarına, teyzelerine saygı duyan ve onlara yardımcı olandır. Tarihte olduğu gibi aramızda saygıyı, sevgiyi, merhameti ve güveni tesis edebilmek için HÜDA PAR'ı kurduk ve bu yolla çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah sizin gibi özellikle gençlerimiz, diğer kardeşlerimiz ve aynı zamanda bacılarımızın destekleriyle bu ortamı oluşturmaya çalışacağız." diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir