• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
HÜDA PAR Muş Lale Der'i ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - HÜDA PAR Muş İl Teşkilatını karşılayan Muş Lale Der başkanı ve dernek gönüllüleri HÜDA PAR'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.


HÜDA PAR Muş il Başkanı Abdurrahman Aydın, "Parti olarak bizler, halkımızın ve onların temsilcileri olan sizlerin bu güzel tavırlarından dolayı partimize olan hoşgörünüzü önemli buluyor ve partileşmeye geçiş sürecinin ne kadar önemli olduğunu, sizlerin de vermiş olduğunuz mesajlar doğrultusunda bir kez daha önemsiyoruz. Parti olarak bizler farklılıklarımızı birer zenginlik olarak görüyor. Bundan dolayı da; ferdi olsun, grup, cemaat veya STK bazında olsun herkese ve her kesime kucak açacağız. Özellikle mağdur olan tüm halkımızın yanında olacağız. Ülkemizin ve milletimizin kurtuluşu ancak bu kucaklaşma ile olur ve ancak bu şekilde istenilen refaha ulaşır. Bundan dolayı da sizleri önemsiyor, değerli insanlarımızın fikirlerinden faydalandığımız gibi, sizlerinde fikirlerinizden faydalanmak ve sizinle olan kardeşliğimizi daha da pekiştirmek, her türlü sıkıntılarınızda yanınızda olmak istediğimizi sizlerinde bilinmesini istiyoruz" dedi.



Lale Der Başkanı Ferzende Saygın; "Söylediklerinizi bizler de önemsiyoruz. Müslümanlar günümüzde uyanık olmalı, güç birliğini sağlamalıdır. İşleyiş açısından izlediğimiz metotlar farklı olabilir ama hedefe ulaşma noktasında hem fikirsel hem de inançsal baz da ulaşmak istediğimiz hedef aynıdır. Sizin bu partileşme sürecinde yüklenmiş olduğunuz sorumluluk itibariyle çok ağır bir yükün altına girdiğinizin bilincindeyiz" dedi.


Hür Dava Partisi'nin çok zorluklarla karşılaşabileceğini ve bu zorluklar karşısında büyük bir sabır ve tahammül gösterilmesi gerektiğini belirten Saygın, HÜDA PAR için başarılar ve Allah'tan muvaffakiyetler diledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir