• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Akçakale Yardım Eli Derneği`nden Yardım Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleşen Yar Der Akçakale Temsilciği, Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için yardım kampanyası başlattı. 
 
Kampanya ile ilgili bilgi veren Yardım eli Derneği Akçakale Temsilcisi İbrahim Yılmaz, dernek olarak ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, "Halkımıza yalnız maddi anlamda değil, manevi anlamda da ulaşmayı hedefliyoruz. Sokaklarda sahip çıkılmayan birçok çocuğa rastlıyoruz. Ailelerin gerçek anlamda sahip çıkmadığı bu çocuklar belli bir yaştan sonra tehlike saçmaya başlıyor. Akçakale`de işsizlik had safhada olduğundan haliyle aileler çocuklarına gerekli eğitim öğretimi veremiyor. Bu da cehaleti doğuruyor. İşte bizim endişe ettiğimiz de budur. Çünkü bir toplumda fakirlik ve cehalet bir arada olursa o toplum helak olmaya yüz tutar. Bu sebeple hem maddi anlamda hem de, manevi anlamda halkımıza ulaşmaya gayret ediyoruz" dedi. 
 
Mübarek Ramazan ayında ilçedeki fakir ve muhtaçların ihtiyaçlarını gidermek için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Yılmaz, "Özellikle Ramazan`da bu ailelere ulaşmayı düşünüyoruz. Bunun için tespit komisyonumuz hızlı bir şekilde çalışıyor. İnşallah duyarlı Müslümanların da desteğiyle bu işi daha da genişletir ve en az ikiyüz aileye ulaşırız. Kampanyamıza destek olarak ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermek isteyen halkımız, Akçakale yardım eli derneğine ulaşabilir" şeklinde konuştu.
 
Halil Aydın - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir