• DOLAR 32.455
  • EURO 34.655
  • ALTIN 2388.843
  • ...
SON DAKİKA
Biden'in Filistin'e gelmesine protesto çağrıları yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD Başkanı Joe Biden, bugün işgalci siyonist rejim tarafından işgal edilmiş Filistin topraklarına gelecek ve Cuma günü Filistin Yönetimi Başkanı Mahmut Abbas ile Beytüllahim'de görüşecek.

Biden'in gelecek olmasına tepki gösteren Filistinli aktivistler, Ramallah'ta gerçekleştirecekleri protesto gösterileri için çağrılarda bulunuyor.

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmut Abbas, işgal altındaki topraklara gelecek olan Biden'i karşılama hazırlıkları için geçen hafta siyonist rejim sözde bakanlarından Benny Gantz ile görüşmüştü.

Biden en son Mart 2016'da Barack Obama Filistin'e gelmiş ve ondan cesaret alan işgalci siyonistler Kudüs'teki işgal yerleşim bölgesine 108 yeni işgal konutu inşa edeceğini duyurmuştu.

Öte yandan siyasi analistler El Aksa TV'ye verdiği röportajda Biden'in bölgeye ziyaretinin Trump'un sözde 'Yüzyılın Anlaşması'nda başlattığı projelerin devamı olduğunu belirtti.

Analistler, bölgeye yaptığı ziyarette Biden'in, Trump'un projesini sırtında taşıdığını ve öncelikleri listesinde Filistin meselesinin yer almadığını, vahim ziyaretin Amerika'daki derin devletin, savaş çıkaranların çıkarlarıyla ilgili kararlarının devamı olduğunu, Trump ve Biden arasında hiçbir farkın olmadığını bunun sebebinin de kararların Yüzyılın Anlaşması'nda temsil edilen kararlarla aynı olduğunu ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir