• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 ADANA - Adana`da 9 Temmuz 2011 Cumartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: 

 

ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Atış`tan "Terör" Vurgusu 
Adana Valisi İlhan Atış, bu gün Türkiye`nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade ederek, "şiddet ve teröre karşı dururken, bu sorunu çözme kararlığını da birlikte göstermeliyiz" dedi. 


Suda Kaçak ve Kayıp Yüzde 53 
Adana ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı`nda yaptığı konuşmada, kentteki kaçak ve kayıp su oranının yüzde 53 olduğunu açıkladı. 
 

Hapisteki Kocası İçin Görümcesini Soydu 
Hapisteki kocasına para gönderebilmek için misafirliğe gittiği Şanlıurfa`da oturan görümcesinin yaklaşık 5 bin lira değerindeki altınlarını çaldığı ileri sürülen kadın, Adana`da yakalandı. 
 

Sanık: "Kafamın İçinde Talimat Veren Sesler Var" 
Alkol alıp, esrar içtikten sonra geldiği evinde 29 yaşındaki eşi Sevgi Sağlam`ı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 34 yaşındaki Hasan Sağlam, kafasının içinde bir ses olduğunu ve bu sesin kendisine talimatlar verdiğini öne sürdü. 
 

ADANA HABER GAZETESİ: Müftü Canbolat`tan Cezaevine Ziyaret 
Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat, Ceyhan Tarım Açık Cezaevi Müdürü Mustafa Çorumlu`ya nezaket ziyaretinde bulundu. 
 

Musluklardan Buz Gibi Soğuk Su Akacak 
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 10 Temmuz 2011 Pazar gününden itibaren musluklardan yine buz gibi soğuk su akacağını müjdeledi. 

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir