• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hijyenik bir ortamda uzman kişiler tarafından tekbir ve salavatlar eşliğinde kesilen kurbanlar, parçalanarak paketleniyor.

Hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanlar da kesilerek görevliler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.

Kurban kesimi faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Adana Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, hayırseverlerin ve bağışçıların Kurban’larının kesimini yapıp ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını belirtti.

“Muhtaçların sofrasına ulaştırmaya çalışacağız”

Dizlek, “Adana Umut Kervanı olarak, hayırseverlerin bağışlamış olduğu hayvanları bayramın ikinci günü, her zaman olduğu gibi burada kesiyoruz, kesimlerimiz yapılıyor. Kesim yapanların hepsi dernek gönüllülerimiz, çalışmalarını Allah rızası için yapıyorlar. Kesim yapıldıktan sonra arka tarafta hijyenik bir ortamda doğruyoruz, poşetliyoruz ve Allah nasip ederse de akşam muhtaçların sofrasına ulaştırmaya çalışacağız.” dedi.

“Muhtaçların yüzünün gülmesine vesile oldular”

Ellerinde yüze yakın bağış olduğunu ve devamında artacağını belirten Dizlek, “Bu açıdan bize bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bir nebze de olsa muhtaçların yüzünün gülmesine vesile oldular.” ifadelerini kullandı.

Özelde Adana’nın genelde ise tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Dizlek, “Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını, kazasız belasız bir bayram geçirilmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir