• DOLAR 32.289
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2401.469
  • ...
Dargeçit Umut Kervanı’ndan yetim ve muhtaç çocuklara bayramlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dargeçit Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi çocukları, aileleri ile birlikte kentte bulunan bir mağazaya götürerek gönüllerince giydirdi.

Yapılan yardım faaliyetiyle ilgili açıklamada bulunan Dargeçit Umut Kervanı Temsilcisi Kadri Şengül, kentteki 51 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa Kurban Bayramı öncesinde giyim yardımında bulunduklarını söyledi.

Çocukların bayrama güler yüzle, neşeyle girmelerine vesile olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Şengül, "Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlık projesi kapsamında çocuklarımızı belirlediğimiz bir mağazaya getirerek istedikleri kıyafetleri seçme imkânı sunduk. Bizler bu işi yaparken mutlu ettik ve mutlu olduk. Hayırseverler de mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorlarsa bize katkıda bulunabilirler. Bu anlamda bize katkı sunan bütün hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden ebeden razı olsun." dedi.

Şengül, "Bu çalışmayla çocuklarımızın bayramı mutlu bir şekilde karşılamalarını sağlamak istiyoruz. Yetimleri sevindirmek paha biçilmez. Onlara yalnız olmadıklarını, yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu çalışmamızda bizi destekleyen bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz." diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir