• DOLAR 34.098
  • EURO 38.099
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Gaziantep’te camiler bayram namazına hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vatandaşın huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirmesi adına Kurban Bayramı öncesinde hummalı bir çalışma başlatılarak tüm camilerde temizlik ve hijyen çalışması yürütüldü.

Özveriyle çalışan temizlik ekipleri, ilk olarak caminin halılarını elektrikli süpürgelerle temizledi. Daha sonra cami kapısı, mihrap, minber, avizeler, kitaplıklar, vestiyerler, ayakkabılıklar, pencereler ve camların temizliğini yaptı. Ayrıca şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularında da çevre temizliği yapıldı.

Camilerde yapılan temizlik ve hijyen çalışmaları dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade eden cami cemaati, yapılan temizlikle beraber bayram namazının daha da huzurlu bir ortamda eda edileceğini belirtti.

“Temiz ve nezih bir ortamda bayram namazımızı eda edeceğiz”

Yürütülen temizlik çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Lütfiye-Ali Kılçık Camii İmam-Hatibi Hulusi Fedakâr, “Arkadaşlarımız, camimizin halılarını elektrikli süpürgelerle temizlediler, cami kapısı, mihrap, minber, ahizeler, ayakkabılıklar, pencereler ve camların temizliğini yaptılar. Şu anda camimiz bayram namazına hazır hale geldi. Şehitkamil Belediyemizden Allah razı olsun, camimiz her ay periyodik olarak belediyemiz tarafından temizleniyor. Bu hizmetten her zaman istifade ediyoruz. Belediyemize şükranlarımı arz ediyorum. Cami cemaati ve mahalle sakinleri olarak temiz ve nezih bir ortamda bayram namazımızı eda edeceğiz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir