• DOLAR 32.588
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2464.412
  • ...
Diyarbakır'da temizlik kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır'ın en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesi esnafını ziyaret ederek temizlik kampanyası için destek istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir, beraberinde bir heyet ile Ofis Ekinciler Caddesi esnafını ziyaret edip temizlik kampanyası hakkında bilgi verdi.


Esnaftan temizlik kampanyası için destek istediklerini belirten Baydemir, temiz bir kent için, Diyarbakır'ın hatırası için herkesin kendi açısından kente sahip çıkması gerektiğini söyledi. Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmetler Binası'nda bulunan polislerden de destek isteyen Baydemir, mağazalarda alışveriş yapan Diyarbakırlılara temizlik kampanyası ile ilgili bilgi verip, destek beklediklerini ifade etti.

Pazar esnafını da ziyaret eden Baydemir, kaldırım işgali yapılmaması için önerilerde bulunarak temiz bir kent için destek istediklerini söyledi.


Baydemir ve beraberindekiler durakta bekleyen şehir içi dolmuşlarına, özel halk otobüsü yolcularına, esnafa broşür dağıttı. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir