• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Avukat Servet Bakırtaş'ı öldüren şahıs tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geçtiğimiz gün yaşanan olayda katil Abdullah Türkoğlu, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine davanın avukatı Servet Bakırtaş'ı bürosunda öldürdükten sonra Büyükçekmece'deki iş yerinde kendisine dava açan Öznur Tufan'ı da silahla vurarak öldürdü.

İşlediği çifte cinayetin ardından kaçmaya çalışırken yakalanan Abdullah Türkoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Türkoğlu, ifadesi alındıktan sonra maktül Bakırtaş'a karşı "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürme" maktül Tufan'a karşı ise "Tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine çıkarılan şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Öte yandan Abdullah Türkoğlu'nun, 3 adet suç kaydının olduğu ve şahsın ifadesinde 2019 yılında kendisine bir silah satın aldığını, cinayet işlemeye ise olay günü yataktan kalktığında karar verdiğini söylediği öğrenildi.

Şahsın ifadesinin devamında, "İçeri girdiğimde beni tanımadı (maktül Bakırtaş). Daha sonra kendimi tanıtıp bana yaptıklarının cezasını çekeceklerini söyledim. Bana doğru hamle yapınca silahımı çıkarak ona doğru ateş açtım. Yere düşünce silahı elimde tuttuğum poşetin içine geri koyarak oradan ayrıldım. Bu olayın ardından Büyükçekmece'de bulunan spotçular çarsına gittim. Burada Öznur Tufan'ı aradım. Daha sonra onu bir dükkânın içinde gördüm. Hiçbir şey söylemeden ona yaklaşıp ateş ettim. Kaçmaya çalışırken esnafın müdahalesiyle yere düşünce yakalandım." şeklinde konuştuğu öğrenildi. (İLKHA) 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir