• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
 İlahi Sanatçısı Bilal Taburcu Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Bu sabah ailesi ile birlikte Siverek- Diyarbakır Karayolunda kaza geçiren ilahi-ezgi sanatçısı Bilal, Siverek Devlet Hastanesinden taburcu oldu.
 
Kaza haberini alır almaz Siverek Devlet Hastanesine koşan ilahi sanatçısı Bilal (Nezir) Güler`in sevenleri sanatçıyı zor gününde yalnız bırakmadı.
 
Kazada hafif yaralanan Nezir Güler ve yakınları hastanede kısa süre gözetim altında tutulduktan sonra taburca edildi.
 
Ailesi ile birlikte Konya istikametinden Diyarbakır istikametine doğru giden araçta ilahi sanatçısı Bilal, eşi, baldızı ve çocuklarının da bulunduğu Orhan Ocak yönetimindeki 21 FP 486 plakalı minibüs Siverek - Diyarbakır Karayolunun 25. kilometresinde araç sürücüsü Orhan Ocak`ın araç hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanmıştı. Kazada ilahi sanatçısı Bilal (Nezir) Güler, Sibel Güler, Seyfullah Güler, Zafer Ocak, Süleyman Güler, Said Güler, Gülhan Güler, Muhammed Said Güler, şoför Orhan Ocak yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ciddi olan Zafer Ocak ambulans ile Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan tetkiklerde Zafer Ocak`ın sağlık durumunun iyi olduğu hastanede bir süre daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi.
 
A Uğurlu-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir