• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Berber ve kuaförlerde bayram yoğunluğu yaşanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu cumartesi günü başlayacak olan 4 günlük Kurban Bayramı’na saç ve sakal tıraşını olmuş şekilde girmek isteyen Ankaralılar, berber ve kuaförlerde yoğunluk oluşturdu. Müşterilerini mağdur etmek istemeyen berber ve kuaförler yoğun bir tempo ile müşterilerine hizmet veriyor.

 

Bayram dolayısıyla yoğunluk yaşadıklarını ifade eden 2022 Dünya Kuaförler Arası yarışması birincisi Ertuğrul Aydoğdu, “Öncelikle tüm İslam aleminin Kurban Bayram’ı mübarek olsun. Bayram dolasıyla biraz yoğunluğumuz var ama ekibimizle genelde yoğun olsa da salonumuzda güzel bir şekilde hizmetimizi veriyoruz. Bayramdan önce de yoğunluğumuz oluyordu. Randevu sistemi ile çalıştığımız için de gelenler fazla beklemiyorlar. Yoğunluk oluyor ama ekibimiz sağlam olduğu içinde güzel hizmetler verebiliyoruz.” dedi.  

Bayram dolayısıyla gece geç saatlere kadar çalıştıklarını belirten Aydoğdu, “Normalde çalışma saatlerimiz sabah 9 akşam 9 ama bayram dolayısıyla millete hizmet verebilmek için sabah 9 akşam 12-1 gibi gece geç saatlere kadar çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir