• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Bingöl'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - 5 Haziran DünyaÇevre Günü münasebetiyle, Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili MahsumSemerci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü MehmetYıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları Mehmet Çağatay ve ÖzlemKovalar ile Kaleönü İlköğretim Okulu İzci grubu, Bingöl İl Valisi İbrahimTaşyapan ve Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Vali İbrahimTaşyapan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası çerçevesinde netür organizasyonların yapılacağı konusunda Çevre ve Şehircilik Müdürü'ndenkısaca bilgi aldı.

 

Daha sonra Kaleönüİlköğretim Okulu İzci grubunun izci andını okumasının ardından konuşan Çevre veŞehircilik İl Müdür Vekili Mahsum Semerci, amaçlarının insanlarda çevre ileilgili duyarlılığı arttırmak olduğunu kaydetti.

 

ValiTaşyapan,  daha sonra minik izcilerle birsüre sohbet ederek öğrencilerin hep birlikte söylediği izci marşını dinledi.  Kendisini ziyarete gelen misafirlere teşekküreden Vali Taşyapan, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftalarını kutladı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir