• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Asfalt çalışmaları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Belediyesi'nin 2013 yılı asfalt sezonu önceki sene tamamlanan Turgut Özal Bulvarı birinci etabının asfaltlanmasıyla start aldı.


Sezonun açılışı vesilesiyle konuşan Belediye Başkanvekili Serhat Temel, "Bugün burada 2013 asfalt sezonunun ilk asfalt serim çalışmasını başlatıyoruz. Görünür yer olması itibariyle Turgut Özal Bulvarı geçen sene yaptığımız bir çalışmaydı. En son hem alt yapıdaki durumumuzu görme hem de estetize etme anlamında ikinci aşınma denen tabakayı atmış olacağız ve startı da burada bu şekilde vermiş olacağız" dedi.


Temel, "kamuoyunun yine merakla beklediği Turgut Özal Bulvarı İyileştirme Projesinin ikinci etap çalışmamızı da önümüzdeki hafta başlatmayı düşünüyoruz. Bundan dolayı belki trafikte dönem dönem sıkıntılar olacak. Bunun da tedbirlerini aldık. Geçen sene ilk etap yapılırken bir bölümü kapatıp bir bölümü açıyorduk, bu sene iki tarafta da bir şerit açık kalacak. Yani trafik sürekli akacak. Bunda bir sıkıntı olmayacak" şeklinde konuştu.(M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir