• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine toplantısına başkanlık edecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek olan toplantıda gündemdeki konular değerlendirilecek. Vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan biri de “Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?”… Toplantıda Kurban Bayramı tatilinin de gündeme alınması bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuzda başlayacak ve 12 Temmuzda sona erecek. 4 gün sürecek bayram tatilinin hemen ardından 15 Temmuz Milli Birlik günü de resmi tatil olduğu için vatandaşlar her iki tatilin birleştirilip birleştirilmeyeceğini merak ediyor. 13 ve 14 Temmuz günlerinde memurların idari izinli sayılması bekleniyor. İki günlük idari iznin bayram tatiline eklenmesiyle Kurban Bayramı Tatili 9 güne uzayacak. Bu kararın 27 Haziran’da toplanacak Cumhurbaşkanlığı kabinesinde görüşülmesi bekleniyor.

MEMLEKETLERİNE GİDECEKLER BU KARARI BEKLİYOR

Kurban Bayramı Tatilinin 9 güne çıkarılmasını en çok memleketlerine gidip sevdikleriyle hasret gidermek isteyenler bekliyor. Ayrıca turizm sektörünün de 13 ve 14 Temmuz tarihlerine idari izin verilmesini talep ettiği belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?” sorusunun yanıtı yarın belli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçerek toplantıda alınan kararları duyurması bekleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir