• DOLAR 32.474
  • EURO 34.68
  • ALTIN 2395.366
  • ...
HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'ın Gerger ilçe Temsilcisi Mustafa Bozan, Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral, il başkan yardımcıları Ali Çelik, Ramazan Kuştepe ve il sekreteri Ahmet Türk'ün katılımıyla gerçekleştirilen Gerger ilçe ziyareti kapsamında halk, HÜDA PAR'ın ziyaretine ilgi gösterdi. 

Partisinin amacı hakkında konuşan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, "Bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde içi boşaltılmış olan ve aslında bizi biz yapan insanî ve İslami değerleri yeniden ihya etmek ve yaşanılır kılmak. Toplumu sisteme değil, sistemi toplumun inanç değerleriyle uyumlu hale getirmektir. İnanç ve ibadet hürriyetinin önündeki engelleri kaldırmaktır. İnsani temel hak ve hürriyetlerin gerçek anlamda tanınmasını sağlamaktır. Kürt meselesinin adalet temelinde çözümünü sağlamaktır. Adil, bağımsız ve tarafsız bir yargının oluşumunu sağlamaktır. Can, mal, din, akıl ve nesil emniyetini sağlamak. Ahlaki yozlaşmaya dur demek. Toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hâkim kılmak. Toplumun huzur ve barışını sağlamaktır. Sosyal adaleti sağlamak. Dış ilişkilerin mihverine adaleti yerleştirmek, mazlum ve mustaz'af halklarla dayanışmayı sağlamak, programında yazılı diğer hedefleri gerçekleştirmektir." ifadelerini kullandı.

"Her zaman sahadayız"

Kurulduklarından bu yana her zaman sahada halkın yanında yer aldıklarını ve memleketin dar boğazda geçtiği her dönemde kendi şahsi çıkarlarını bir tarafa bırakarak memleketin ve halkın çıkarlarını öncelediklerini belirten Yetiş, "Bugün Gerger ziyaretimiz esnasında esnaflarımızın ve halkımızın bize yani HÜDA PAR'a olan ilgi, alaka ve inancı bizleri son derece mutlu etmiştir. Mazlum ve ekonomik olarak geri kalmış olan bu ilçemizin çok ciddi bir hizmete ihtiyacı vardır. Özellikle ilçeye giden yolun acil bir şekilde yapılması gerekiyor. Küçük ilçe olmasına rağmen gençlerimizin çoğunluğu İstanbul ve diğer sanayi şehirlere göç etmek zorunda kalmıştır. Dağlı bir bölge olması hasbiyle hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız yemlere gelen fahiş zamlardan sonra hayvancılık ta yapamayacak duruma gelmiş maalesef." dedi.

Çeşitti esnaf ve çiftçiyi ziyaret eden HÜDA PAR heyeti vatandaşların sorun ve sıkıntılarını ilgili makamlara iletmek üzere not aldıktan sonra ilçeden ayrıldı. (İLKHA)

 

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir