• DOLAR 32.483
  • EURO 34.843
  • ALTIN 2448.185
  • ...
HÜDA PAR Konya İl Teşkilatı dualarla açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya'da on bir ilçede teşkilatlanan HÜDA PAR, Konya İl Teşkilatı Binasını dua ve salavatlar eşliğinde açtı. Açılış törenine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet
Yavuz ve partililer katıldı.


Şehrin girişinde karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, kalabalık bir konvoyla parti binasına gitti. Konvoyun geçtiği güzergâhta halkın ilgisi ve yoldan geçen araçların korna çalarak sevgi belirtilerini gösterdikleri görüldü.


Program Rıfat Yılmaz'ın Kuran-I Kerim tilavetiyle başladı.


Ardından ilçe başkanlarının isimleri tek tek zikredilerek halka takdim edildi.


Selamlama konuşmasını yapan HÜDA PAR Konya İl Başkanı Halis Özelçi,"Hüda Par Kürdü Türkü Çerkezi Arabıyla bir Türkiye partisidir. HÜDA PAR hiç bir ırkın, hiç bir dilin hiç bir rengin partisi olmadığı gibi, ancak ve ancak ümmet partisidir" dedi.


Açılışta konuşan Mehmet Yavuz, "Mevlana Celaleddini Rumi Hazretlerinin ve yanı başımızda bulunan aziz gönül insanı Şemsi Tebrizi'nin ruhaniyeti ve manevi şahsiyetleri altında Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi ile hepinizi selamlıyorum. Değerli Konyalılar neslimizi bozdular. Ben Konya'da üniversiteyi 92-96 yılları arasında okudum. Aradan yirmi yıl geçmiş. O günkü Konya ile bu günkü Konya aynı değil. Ahlaki yozlaşma bu boyutta değildi. Gün geçtikçe ahlaki yozlaşma biraz daha ürkütücü boyutlara varıyor. Neslimiz tahrip ediliyor. Gençlerimiz internet kültürünün gençleri olmuş. Anne babalarını dinlemiyorlar. Nasihat edenlerin nasihatlerini dinlemiyorlar. Ahlaksızlık cereyanına kapılmışlar. Marka tutkunu, Avrupai bir nesil yetişiyor" şeklinde konuştu.


Mehmet Yavuz ve Halis Özelçi, salâvatlar eşliğinde besmeleyle parti il binasının kurdelesini kestiler. İl binasına geçen Yavuz ve partililer verilen ikramlarla sohbet ettiler.(İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir