• DOLAR 34.302
  • EURO 37.227
  • ALTIN 3015.423
  • ...
"Amaç, kaos meydana getirmek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Beş Minare Akademi Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, Taksim'de yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.


Olayları başlatanların bir iç savaş çıkarmanın peşinde olduklarını belirten Durer, şunları söyledi: "Birkaç tane ağacı bahane eden bu çakal takımı, aslında nasılda kullanıldıklarının farkında bile değiller. Çeşitli iç ve dış güç odakları tarafından yazılmış bir senaryonun figüranları olduklarını düşünemeyecek kadar zavallılar"


Dünyanın her köşesinde masum insanların öldürüldüğünün altını çizen Durer, "Dünyanın her köşesinde yüz binlerce masum insanlar öldürüldüğünde gıkı çıkmayan, Doğu'da binlerce hektar orman yakıldığında bunu haklı görenler, hayatı boyunca belki de bir fidan dikmemiş olanlar, bir anda ağaç sevdalısı kesildiler. Bu olayların başlamasında deformasyon ve dezenformasyonun olduğu açık bir şekilde ortadadır. İnsanlarımız ne acıdır ki, galeyana getirilmiş, uydurma haberler ve provokatif söylemlere inandırılmışlardır." ifadelerini kullandı.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir