• DOLAR 34.258
  • EURO 37.137
  • ALTIN 2995.558
  • ...
"Sürecin ve kardeşliğin teminatı İslam'dır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı tarafından, Anadolu Gençlik Derneği Batman Şubesi Konferans Salonunda "Birleştirilmiş İl Divan Yoklama Toplantısı" yapıldı.
Eski Milletvekili ve GİK Üyesi Yakup Budak'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdulhakim İçer ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Türkiye gündemini ve Suriye'de yaşananları değerlendirdi. Fırat, dünyanın egemen güçlerinin Ortadoğu'daki hegemonyasının devam ettiğini ve büyük İsrail projesinin gerçekleştirilmek istendiğini söyledi.

Barış ve kardeşlik en güzel iki duygudur
Daha sonra aktüel ve gündemdeki konuları değerlendiren GİK Üyesi Yakup Budak söz aldı. Budak, "Maalesef Türkiye'de içinde bulunduğumuz dönemde dünyayı tekrar şekillendirmek isteyenler Türkiye'yi yönlendirmek isteyenler bir takım olaylar içerisinde bulunuyorlar. Türkiye'nin huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamasını istiyoruz. Başlamış olan sürecin milletimizin hayrına olacak şekilde neticelendirilmesini arzu ediyoruz. Elbette ki barış ve kardeşlik en güzel duygulardır. Barışın ve kardeşliğin en güzel sağlandığı inanç sistemi ve kültürde bizim inancımızdır, İslam'dır ve İslam'ın ortaya koymuş olduğu ilkelerdir. Sürecin ve kardeşliğin teminatı bizim inançlarımızdır. Muhakkak bu hususunda göz önünde bulundurulması ve bu çerçeve içerisinde sürecin yürütülmesi lazım" dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir