• DOLAR 34.538
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2995.421
  • ...
Umut-Der Üç Aylarda da Fakirlerin Yüzünü Güldürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği Umut-Der Gıda Bankası, muhtaç ve yoksulların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Mayıs ayı içerisinde toplam 186 aileye yardımda bulundu.

Umut Kervanı Yardım Platformu Üyesi olan Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut-Der Gıda Bankası, girmiş olduğumuz bu mübarek üç aylar hatırına yoksulların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Derneğin Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın yaptığı açıklamada, "Öncelikle girmiş olduğumuz mübarek üç ayların özellikle Batman halkımıza ve tüm İslam âlemine; sağlık, huzur, barış ve hayırlar getirmesi dilerim" dedi.

Günaydın, yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi: "Her zaman olduğu gibi derneğimiz yardımlarını ara vermeden sürdürüyor. Her ay olduğu gibi bu ay içerisinde de muhtaç ve fakirlerin yüzünü siz değerli hayırseverlerin katkılarıyla sevindirdik. Bu ay içerisinde toplam 186 aileye ev eşyası, giyim, nakdi ve gıda olmak üzere yardımlarımız olmuştur."

Özellikle fakir ve muhtaçların umudu olan bu mübarek üç aylarda yardımların yolunu gözledikleri ve bu konuda hayırseverlerin yapacağı yardımların dağıtılmasında kendilerine yardımcı olacaklarını dile getiren Günaydın, verdiği 0488 212 10 21 telefondan hayırseverlerin kendileriyle irtibata geçmesi halinde kendilerine yardımcı olacaklarını kaydetti. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir