• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Taksim`de Mitinge İzin Verildi, Polis Ayrılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Polis Taksim`den geri çekilmeye başladı! Kalabalık bariyerleri kaldırmaya çalışıyor.Polis müdahale etmiyor.

Taksim Gezi Parkı`nın içindeki polisler parkı boşaltıyor.Valilik CHP`nin Gezi Parkı eylemlerine destek amacıyla Taksim`de düzenleyeceği yürüyüşe izin verdi.

CHP, Gezi Parkı protestolarına Kadıköy Meydanı`ndan vereceği desteği Beşiktaş`a taşımaya karar verdi. Saat 16.00`da yapılacak miting iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililer Beşiktaş`ta toplanarak Taksim`e doğru yürüyüşe geçecek. İstanbul`a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı`nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye`nin bir diktatör tarafından yönetildiğini söylemiştim. Bir gruptoplantısını da diktatör tanımı üzerine yapmıştım. Geçen her gün bizim bu tanımımızı ve görüşümüzü doğruluyor" ifadelerini kullandı.

TAKSİM`DEKİ CHP`LİLERİN ZOR ANLARI

İstiklal Caddesi`nde eylem yapan göstericilere CHP Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Hüseyin Aygün de destek verdi. Milletvekillerinin göstericilerin arasına girmesiyle polis müdahalesi de yeniden başladı. CHP Milletvekilleri polis müdahalesi sırasında zor anlar yaşayarak, ara sokaklara sığındı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir