• DOLAR 32.456
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2445.154
  • ...
Peygamber Efendimize yönelik küstah söylemler bugün İstanbul'da protesto edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uluslararası Peygamber Efendimizi Koruma ve Destekleme Heyeti, Hindistan'da Peygamber Efendimize ve müminlerin annesi Hazreti Aişe'ye yapılan hakareti telin etmek için Hindistan'ın İstanbul konsolosluğu önünde basın açıklaması düzenleyecek.

Heyet adına yapılacak basın açıklaması öncesi bir çağrı yapan Ahmet Ağırakça, "Hindistan'da hâkim olan iktidardaki parti temsilcisinin, Resulullah Sallallahu Aleyhi Vesellem'e karşı son derece edep dışı bir üslup ile konuşmasını şiddetle reddediyoruz ve kınıyoruz. Tüm İslam âleminin de bu kınamayı yapmasını arzu ediyoruz." dedi.

"2 farklı noktada eş zamanlı basın açıklaması yapılacak"

Peygamber Efendimizin savunmaya ihtiyacı olmayan büyük bir şahsiyet olduğunu belirten Ağırakça, "Resulullah, Allah tarafından korunmuş ve koruma altına alınmıştır. Kimsenin onu savunmasına da ihtiyacı yoktur ama ümmet olarak Resulullah'a olan sevgimiz, muhabbetimiz ve O'na karşı olan görevimizden dolayı O'nun yanında durmak, kendisine karşı her türlü saldırıyı reddetmek, inkâr etmek ve bunu yapanlara karşı her türlü savunmayı yapmak görevimizdir. Bu ümmetin bir görevidir. Allah nasip ederse yarın öğle namazından sonra Hindistan konsolosluğu önünde basın açıklaması yapılacak. Ümmetin fertlerini oraya davet ediyoruz. Aynı şekilde tüm İstanbulluları Kayaşehir Merkez Camii önünde öğle namazı sonrasında yapılacak açıklamaya davet ediyoruz." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir