• DOLAR 34.294
  • EURO 37.558
  • ALTIN 2933.388
  • ...
Ağrı'da TOKİ konutları satışa çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Başbakanlık Toplu Konut Merkezi (TOKİ) Ağrı'nın Fırat Mahallesinde yapımı devam eden 1. ve 2. etap konutlarını 27 Mayıs-28 Haziran tarihleri arasında satışa çıkardı.


TOKİ Proje Sorumlusu Şeref Uğurlu, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'la basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fırat mahallesinde yapımına devam edilen 1. ve 2. etap konutların satışı için görevli olarak Ağrı'ya geldiğini belirterek, "Bildiğiniz gibi yılsonuna kadar bitirilecek konutların satışını geçtiğimiz ay başlattık, biz buraya bazı sıkıntıları çözmek için geldik. "Ödeme şartlarında özellikle bir iyileştirme yaptık taksitleri 180 aya çıkardık" dedi.


İlk etapta 203 konutun satışını başlattıklarını ifade eden Uğurlu, "Yüzde10'u peşin en düşük taksit 578 TL, en yüksek taksit de bin 360 TL olan komutları 108, 120 ve 180 ay taksit imkanı ile satışına başladık. Bu satışların Ağrı halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.


Belediye başkanı Hasan Arslan da yaptığı konuşmada Ağrı'da yeni yapılaşma ile hedeflerinin göçü durdurmak olduğunu belirterek, TOKİ fiyatlarının vatandaşın alım seviyesinde olmasını istedi.    (Mehmet Çetin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir