• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Dünya Müslüman Gençlik Haftası etkinlikleri başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Kur’an Nesli Platformu tarafından ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" etkinlikleri futbol turnuvası ile başladı.
 
"Dünya Müslüman Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında yapılan liseler arası futbol turnuvası, Saadet Uçar Anadolu Lisesi-İMKB Lisesi ve Mehmet Şimşek İHL-Ziya Gökalp Anadolu Lisesi arasındaki maçlarla başladı.
 
Serdar Spor Kompleksinde sabah saat 09.00’da başlayan maçlar 19.00’da sona erecek.
“Dünya Müslüman Gençlik Haftası” Düzenleme Kurulu Başkanı Yusuf Kızrak “Dünya Müslüman Gençlik Haftası bugün itibariyle futbol turnuvası ile başlamış bulunmaktadır.  Futbol müsabakası, liseler arası ve STK’lar arası olmak üzere iki kategori olarak yapılıyor. Batman Merkezde 24 Lise ve 12 STK katılıyor. Turnuvalar eleme usulü olarak gerçekleştiriliyor. 5 Haziran Çarşamba günü final karşılaşmaları yapılacak ve Dünya Müslüman gençlik haftası kapsamında etkinlikler son bulacak” açıklamasında bulundu.
 
Futbol turnuvasının Çarşamba günü yapılacak finalle son bulacağı belirtildi. Kur’an Nesli Platformu tarafından, 1-8 Haziran  tarihleri arasında ilan edilen “Dünya Müslüman Gençlik Haftası”  diğer etkinliklerle devam edecek ve 8 Haziranda final gecesi düzenlenecek. (Mehmet Mikyas / Yasir Oğuz-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir