• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Koşma görevini sadece bir kesime bırakmak doğru değil
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kocaeli'nde Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve iş insanları ile bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Erbaş, İslam medeniyetinin bütün aşamalarında vakıfların hep hayır hasenat yoluyla medeniyetin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, ilim, irfan merkezleri, medreseler, mekteplerin yapımında hep vakıfların destek olduğunu söyledi.

Erbaş, din görevlilerinin iyiliğin yeryüzünde egemen olması için çalıştığına dikkat çekerek, "Kimimiz emeğimizle, kimimiz paramızla, kurumumuzla, maddi imkânlarımızla ama hedefimiz dünyada iyiliğin egemen olması. Bunu görmek bizi çok mutlu ediyor. Koşma görevini de sadece bir kesime bırakmak doğru değil." dedi.

Programda, Türkiye Diyanet Vakfı 2. Mütevelli Heyeti Başkanı İhsan Açık, Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt içi ve yurt dışında yürütmüş olduğu, eğitim ve hayri hizmetler hakkında bilgi verdi.

Programa, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, MÜSİAD Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uslu, STK temsilcileri ile sanayici ve iş insanları katıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir