• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Nişanyan haddini bilsin, hayvanlaşmasın!`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hz. Ömer Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİM-DER) Van İli Temsilcisi İrfan Ermiş hazırladığı bildirileri halka dağıttı.
 
Ermiş burada bir basın açıklaması okudu.
 
Açıklamaya kalabalığa hitaben “Lütfen susmayın her ne şekilde olursa olsun tepkinizi bırakın, tepkisiz kalmayın” diye başlayan Ermiş, Ermeni asıllı Sevan Nişanyan’a seslenerek, “Yüce Peygamber efendimize ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan ermeni Asıllı Türkiye vatandaşı Sevan Nişanyan`a Van dan sesleniyorum; acaba ömründe hiç Hazreti Peygamber (sav) Efendimizin hayatını anlatan siyer -i nebi okudu mu veya haberi var mı bu hayvan tiplinin? Tüm dünyada bilim adamları, ilim adamları ve fikir adamları peygamber efendimizi örnek insan seçerken bu aptal, yersiz, Hıristiyan bile olamayacak kadar mantıksız biridir” dedi.
 
Sevan Nişanyan’ı gazetelerinde çalıştıran Taraf gazetesi yönetimini de ayıpladıklarını söyleyen Ermiş, “Sevan Nişanyan haddini bilsin. Hayvanlaşmasın! Bizler ne Ebu Cehiller, Ne Nemrutlar gördük. Bizde İbrahimler çoktur” şeklide konuştu.
(Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir