• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Erdoğan: Yüreği yetip 2023'te cumhurbaşkanı adayı olacak mı olmayacak mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

İstanbul'a talan edilecek bir nimet olarak bakanlar sadece Fetih sırrını değil Cumhuriyeti de bugün bizim yaptıklarımızı da anlayamazlar.
Tarih fethettiğimiz her yerde güveni, huzuru hakim kılmak için verdiğimiz mücadelenin şahididir. Bugün de bayrağımızı dalgalandırdığımız her yeri esenlik yurdu haline getirmenin mücadelesini veriyoruz. Ayasofya'yı 84 yıl sonra asli hüviyetine yeniden kavuşturarak fethin bağrında açılan yarayı Allah'a hamdolsun kapattık. Ayasofya, İstanbul'un kalbinde yükselen sancak olarak medeniyetimizdeki yerini tekrar almıştır.

ATATÜRK HAVALİMANI

Atatürk Havalimanı kısmen vasfını sürdürecek. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi şehrin bir nefes borusu, bir vahası olarak insanımıza hizmet verecektir. Yurt içi yurt dışı seyahatlerimizde Atatürk Havalimanımızı kullanıyoruz. Biz Atatürk Havalimanı'na 3 ayda 1006 odalı şehir hastanesi yaptık. Yalan ve iftirayla millet bahçesi üzerinden bize saldıranlara en güzel cevabı pazar günü verdik. 560 bin kişinin katılımıyla program gerçekleştirdik. Bay Kemal dikkat et 'Zulüm 1453'te başladı' dediniz. İstanbulumuzun başta Kadıköy olmak üzere duvarlara bunları yazdınız. Bu ülkede bizden daha samimi gayretli çevreci yoktur

Kısa adıyla İGA olan bu havalimanımız şu anda dünyada ilklerde. Şu anda daha da geliştiriyoruz. Gelen giden yolcularla ilgili otel ihtiyaçlarına yönelik yüklenici firmaya gerekli desteği vereceğiz, otelleri yapmak suretiyle İGA daha güçlü hale gelecek. Pistler noktasındaki eksiğimizi de giderecekler. İGA belki dünyada bir numara olacak. Yeni havalimanımızı etap etap büyütmeye devam ediyoruz.

Atatürk Havalimanı bölgesine 345 bin fidan dikiyoruz. 350 yaşında bir zeytin ağacının dikimini yaptık. Oraya farklı bir onur kazandırıyoruz.

''ADAY OLMAYA YÜREĞİ YETECEK Mİ?''

Van'a suyu biz götürdük biz. İstanbul'u aldığımız zaman İstanbul'da su var mıydı? Yoktu. İstanbul'u suya kavuşturduk. Bay Kemal bunları bilmez. Bay Kemal siyaset fukarası.

Milletin parasını çalan hırsızdır. Hırsıza sahip çıkan ise daha büyük bir hırsızdır.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını burnundan fitil fitil getireceğiz. 'Korkudan içeri' kaçtılar diyen bu karikatür tip için harcadığımız her nefes israftır. Rabbim bu israfımız için bizi affetsin.

Demirtaş 'artık kendinize gelin' diyerek muhalefet partilerine ayar verdi ama hiçbirinden ses çıkmadı süt dökmüş kediye döndüler. Herhalde boğazlarını sıkan el konuşmalarına izin vermedi.

Kılıçdaroğlu'na soruyorum; PKK'dan YPG'ye FETÖ'den DEAŞ'a tüm terör örgütlerini en şiddetli şekilde lanetliyor mu? 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olmaya yüreği yetecek mi?

Ağaç bahanesi ile çakılan kıvılcım bir anda bir kalkışmaya dönüştü. Bu eşkiyalar bu teröristler adeta camilerin içini pisletti. Bunlar böyle bunlar sürtük. Bunlar için ulu mabet nedir ne değildir böyle bir şey yok. Gezi olaylarının arkasında hangi güçlerin olduğunu biz zaten biliyoruz. Bay Kemal oradaydı. Bunlar ancak terör sevicilerle beraber çünkü kendileri de terör sevici. Bunlardan bu vatana ve bu millete hayır gelmez. Bunlar ancak terör sevicilerdir.

KILIÇDAROĞLU'NUN VAKIF İDDİALARI

Yalan olduğu ilgili kurumlar tarafından ispatlanmış konuları sanki ilk defa söylüyormuş gibi sürekli tekrarlama ısrarı şahsiyetli bir adamın yapacağı iş değil. Kılıçdaroğlu TÜRKEN Vakfı'na yönelik iftiralarla kime hizmet ediyor? Bu zat ailemizle uğraşmayı adet haline getirdi.

ENFLASYONLA MÜCADELE

işçisi, işvereni, çiftçisi, memuru, emeklisiyle her kesimin sıkıntısına çare olacak paketler hazırlayıp uygulamaya koyuyoruz. Başta devlet bankalarımız olmak üzere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz, inşallah bu çerçevede önümüzdeki haftalarda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız 

YUNANİSTAN İLE YÜKSEK DÜZEYLİ STRATEJİK KONSEY ANLAŞMAMIZI BOZDUK

AİHM'in önünde çadırlar kurmak suretiyle para topluyorlar. Bunlar göz önündeyken biz bunlara gelin diyebilir? Bunu bizden önceki yönetimler Yunanistan'a yaptı. Yunanistan 5+4, ABD'nin 9 üstünün Yunanistan'da kurulmasına imkan hazırladı. Bizim Yunanistan ile Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey anlaşmamız vardı, bozduk. Biz şahsiyetli dış politikadan yanayız. İkide bir uçaklarınla bize gösteri yap. Kendine gel, tarihten hiç ders almıyor musun? Türkiye ile dans etmeye kalkma. Şu anda bunlarla ikili görüşmeleri de yapmıyoruz. Bu Yunanistan yola gelmeyecek. Ne zaman bu yanlışlarından döner... Biz bunlardan bıktık, dürüst olacaksan karşımızda koltuğun hazır.

SURİYE'YE YÖNELİK OPERASYON

Güvenli bölgede yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz... Bakalım kim destek verecek, kim köstek olacak? Allah Mehmetçik'in yar ve yardımcısı olsun. Aşama aşama diğer bölgelere geçeceğiz. Ukrayna krizindeki katkılarımız sözümüzün eri olduğumuzun bir ispatıdır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir