• DOLAR 34.293
  • EURO 37.228
  • ALTIN 2990.042
  • ...
BÜ STK'larla araya gelmeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Üniversitesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.      

 

Toplantıda Bingöl Üniversitesi’nin gelişimi, fiziki ve akademik durumu hakkında bilgi veren Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, “Üniversitemiz yakın zamanda büyük işlere imza attı. Çok kısa bir süre içerisinde kendi modern kampusumuzda, öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Üniversitemizin daha iyi tanınması ve öğrencilerin üniversitemizi tercih etmeleri konusunda sizlerin de bizlere yardımcı olması gerekir” dedi.

 

Misafirler Bingöl Üniversitesi’nin fiziki gelişimi, akademik durumu hakkında edindikleri bilgilerden dolayı memnun olduklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirttiler. Misafirler ile birlikte kahvaltı sonrasında kampus gezilerek, hatıra fotoğrafı çekildi. Bingöl Üniversitesi tarafından bu tür toplantıların ilerleyen dönemlerde de yapılacağı ve toplumumuzun farklı kesimleri ile bir araya gelinmeye devam edileceği belirtildi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir