• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
O tekmenin arkasındaki hikaye…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhsin Şenol-Haber/Yorum

Gaziantep’te 9 farklı suçtan kaydı bulunan Şakir Çakır adlı bir cani, 70 yaşındaki engelli Leyla Muhammed’e tekme atarak ‘milli’ duygularını tatmin etti. Peki o tekmenin arkasında hangi hikaye yatıyor?

Her şey bir yalanla başladı!

Adana, Samsun, Şanlıurfa, Van, Gaziantep ve Diyarbakır… Bu şehirlerde çarşaflı bir kadının çocuk kaçırdığı ve organ mafyası lideri olduğu yalanı kısa sürede yayıldı. Öyle ki her ilin emniyeti ve valiliği ayrı ayrı açıklamalar yaparak paylaşımların yalan olduğunu açıkladılar.

Ancak bu yalanı maksatlı bir şekilde uyduranların oyunları bitmemişti. Daha sonra kadının Suriyeli olduğu yalanı yayıldı. Adana’da sokakta yürüyen çarşaflı kadınların fotoğrafları çekilip ‘bunlar çocuk kaçırıyor’ diye yalanlar servis edildi. Sonra’da ‘özür dileriz, yanlış görmüşüz’ denildi.

Hem Suriyeli hem çarşaflı!

Birileri hem Suriyelileri hem de çarşaflı kadınları, hedef tahtasını oturtmuştu. Hangisi hedef olsa ellerini ovuşturup oluşacak kaos ortamını seyredeceklerdi. Ne ‘tesadüf ki’ ikisi birden oldu.

Fuhşa teşvikten suç kaydı bulunan Şakir Çakır, hem milliyetçiliğini! hem de çocuklara karşı olan hassasiyetini! göstermek için 70 yaşındaki çarşaflı bir kadının yüzüne tekme atmaktan geri durmuyor. Öyle ya vatanperver olmak, kendisine sığınana kol kanat germek bunu gerektirir!

Yakala-bırak adaleti!

Görüntülerin ardından Çakır, gözaltına alındı. “Çocuk hırsızı dediler, ben de vurdum” diyerek kendini savunan Çakır, serbest bırakıldı. Ardından yapılan itiraz üzerine tekrar gözaltına alındı. Videodaki açık seçik tekmeye rağmen savcı bey ‘pişmanım’ sözüne kanıp zanlıyı serbest bırakıyorsa vay halimize…

Bu tekme tüm mazlumlara ve vicdan sahiplerine atıldı

Şakir Çakır, aslında bu tekmeyi dünyadaki tüm vicdan sahibi insanlara ve tüm mazlumlara atmıştı. Tekmenin sahibi ise sadece Şakir Çakır değil, onun arkasında sayıca büyük ama akılca çok küçük bir kitle var. Bu kitlenin Türkiye’de liderliğini ise birkaç fazla oy alabilmek için sosyal medya trollüğü yapan bir siyasetçi var.

İstihbarat örgütleri ile ilişkisini gizlemeyen bu şahsiyet, yalan ve manipülasyonlarla kitlesini yönlendiriyor ve toplumsal infiale yol açacak eylem ve tutumlara yöneltiyor.

İşte o tekmenin arkasında Macaristan’da mülteci babaya çelme atan gazeteci var, o tekmenin arkasında siyahi Afro-Amerikalıları öldüren Amerikan polisi var, o tekmenin arkasında Ege’de mültecilerin botlarını batıranlar var. O tekmenin arkasında Afganistan’dan kaçarken köpekleri koltuklara oturtup işbirlikçilerini uçağa asılı bırakan vahşi Batı’nın gerçek yüzü var.

İşte bu yüzden vicdanlı olanlar galip gelecek, zalimler ise kaybedecektir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir