• DOLAR 32.526
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2436.61
  • ...
Hür Gençlikten bahar etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından Türkiye geneli düzenlenen ​"Bahar Etkinlikleri" kapsamında Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gençlere yönelik bir dizi program düzenlendi.

HÜDA PAR Kızıltepe İl Gençlik Kolları Teşkilatı, "Bahar Etkinlikleri" kapsamında Kızıltepe TOKİ Büyük Belediye Parkında düzenlediği etkinlikte gençlerle bir araya geldi.

Gençlere ve insanlara haram yollara girmeden de eğlenilebileceğini göstermek istediklerini belirten HÜDA PAR Kızıltepe Gençlik Kolları Başkanı Vahdettin Akman, şunları söyledi:

"HÜDA PAR Gençlik Kolları Merkezimizin aldığı kararla, mayıs ayını "Bahar Şenlikleri" ayı olarak ilan ettik. Türkiye genelinde yapılan programa bizlerde Kızıltepe Hür Gençlik olarak TOKİ parkında gençlik yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Burada hem gençlere eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek hem de gençlerin kaynaşmasını sağlamak için toplanmış bulunuyoruz. Şunu da belirtmekte fayda var, Üstad Bediüzzaman’ın dediği gibi 'Helal dairesi keyfe kafidir.' Eğer bizler eğlenmek, keyif almak istiyorsak, haram yollara gitmemize gerek yok. Allah'u Teala bizlere helal dairesi içinde eğlenmemize fırsatlar veriyor. Koşu yarışması, voleybol turnuvası, tenis masası getirdik gençlerimiz tenis oynuyor, akşam yemeği ve sonrasında çuval yarışı ve ardından halay çekeceğiz. Elimizden geldiğince gençlere yönelik, onlara alan açma konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık." 

(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir