• DOLAR 34.229
  • EURO 37.327
  • ALTIN 2944.585
  • ...
Fasl-ı Gül Derneği'nden Üniversite'ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Fasl-ı Gül Dernek Başkanı Emine Dilşat Uluçam ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan sekiz kişilik bir grup, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ı makamında ziyaret etti.

 

Önümüzdeki sene ilk mezunlarını vereceklerini belirten Dilşat, “Derneğimiz çocukların ve bayanların sosyal yaşam, ilim ve bilim yönünden destek görerek, kendilerini rahat hissederken huzur bulacağı bir ortam hazırlamaya yönelik faaliyetler yapmaktadır. Tamamen gönüllülük esasına dayalı kurulmuş bir derneğiz. 700’ün üzerinde öğrenciye katılım belgesi verdik. Folklör, tiyatro derslerimiz tamamen ücretsiz olarak verilmektedir. Bunun dışında gündüz bakım evlerimizde eğitim alan çocuklarımız var. Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem düşünmelerini hem de bunu yaparken de gülmelerini, eğlenmelerini sağlamaktır. Önümüzdeki yıl dernek olarak ilk mezunlarımızı veriyoruz ve bunun mutluluğu içersindeyiz” dedi.

 

Rektör Prof. Dr. Uluçam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek üyelerine Batman Üniversitesini temsil eden porselen tabak hediye etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir