• DOLAR 34.268
  • EURO 37.437
  • ALTIN 2919.388
  • ...
Bitlis`te Sendikalar HÜDA PAR`ı Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS – Kentte faaliyet yürüten sendikalardan Memur Sen, Diyanet Sen, Birlik Haber Sen, Kültür Memur Sen, Enerji Bir Sen, Bayındır Memur Sen, Büro Memur Sen, Sağlık Sen ve Toç Bir Sen şube başkanlarını HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül karşıladı.
 
“Mazlumların sesi olmak için kurulmuş bir partiyiz”
Sendika temsilcilerini kabulde konuşan HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, “Partimizin ilkelerinden biri de doğru olanı kim yaparsa yapsın desteklemek, yapılan yanlışı da kim yaparsa yapsın buna yanlış deyip karşısında durmak ve halkımıza ifşa etmektir. Bizler her ne kadar birilerine alternatif olarak gösterilsek de, hiçbir partinin alternatifi değiliz. Bizler halkın istekleri doğrultusunda kurulmuş, halkın sorunlarına İslami ve insani değerler çerçevesinde yaklaşan, kimsenin fikir ve ideolojisine bakmadan herkese eşit şekilde davranan, herkesin inanç ve değerlerine saygı duyarak koruyan, haklının yanında ve haksızlığın karşısında dik durabilen ve mazlumların, mağdurların sesi olmak için kurulan bir partiyiz.” dedi.
 
“Parti programı tüm insanları kucaklıyor”
Memur Sen Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca da şunları ifade etti, “Yeni kurulan HÜDA PAR’ın parti programını okudum ve olumlu buldum. Parti programındaki hedef ve amaçlara bakılırsa tüm insanları kucaklayıcı, onların akıl, nesil, mal, can ve din güvenliğini sağlamaya yönelik hedefleri ve bu hedefleri yaparken inançlardan taviz vermemeyi ve inançlar önündeki engelleri kaldırmayı ilke edinmiş olması ve bugüne kadar belki düşünülmeyen ve İslam ile bire bir örtüşen projelerin olması umut vericidir.” diye konuştu.
 
“Siyasetin ahlakını yitirdiği bir dönemde HÜDA PAR’a ihtiyaç vardı”
Her gün birbirinin arkasında ağza alınmayan lafları sarf edenler, birbirine düşmanlık besleyenler, birbirini karalayarak kötüleyenler kendi menfaatleri söz konusu olunca sanki aralarında bir şey yokmuş gibi kardeş olup birleşmektedirler. Bu derece siyasetin ahlakını yitirdiği, halkın sorunlarının göz ardı edildiği, mazlumun ve mağdurun hakkının verilmediği, adaletsizliğin ve hukuksuzluğun olduğu bu dönemde elbette ki böyle bir siyasi oluşuma gerek vardı. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak hakkı ve hakikati savunanlarla birlikte olduğumuzu bir kez daha deklare ediyoruz.” (Şükrü Tontaş – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir