• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Soğuksu Köyü İlkokulu bahar şenliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Soğuksu (Zorawa) Köyü İlkokulu öğrencilerinin düzenlendiği Bahar Şenliği programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

 

Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu’nun da katıldığı Bahar Şenliği Programı’nda, İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, İl Merkez Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Öğül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu.

 

Programda öğrencilerin hazırladığı eserler sergilenirken, ana sınıfı öğrencilerinin sahnelediği oyunlar ise izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

Soğuksu ilk ve ortaokulu öğrencilerinin performansları göz kamaştırırken, özellikle minik öğrencilerin doğa fotoğrafçılığı sergisi büyük ilgi gördü. Doğada bulunan hayvanların resimlerini bir fotoğraf sanatçısı gibi resimleyen öğrencilerin başarılı çalışmaları takdir gördü. Okul öğretmenleri ve idarecilerine etkinlikten dolayı teşekkür eden Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Soğuksu’nun eğitimde büyük aşamalar kaydederek gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

 

Programın başında 1/A sınıfı öğrencilerinden Ebubekir ve Büşra Tüzer kardeşlerin birlikte İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okumaları izleyicileri hayran bıraktı. Büyük bir alkış tufanının koptuğu gösteride minik çocukların coşkulu okuyuşları duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Vali Soner Karataşoğlu ve beraberindekiler İstiklal Marşı’nı başarılı bir şekilde seslendiren minik öğrencileri kutladı.

 

Öğrenciler, köylerinde yetiştirilen doğal meyveleri de misafirlere ikram etti. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir