• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Özdağ'ın 'Irkçı sefaleti' tuvalet kapısına dayandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ümit Özdağ Türkiye siyasetinde ırkçı nefretin marka ismi olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye’nin ilk Neo-Nazi partisi mesabesindeki Zafer Partisi’nin de başkanlığını yapan Özdağ hiç ara vermeden muhacir düşmanlığı yaparak kendince siyasette pozisyon kapmaya çalışıyor.

Gündeme getirdiği iddiaların pek çoğu hemen her gün resmi kurumlar ya da medya organları tarafından yalanlanmasına rağmen sistematik biçimde yeni iddialarla, kurgularla kamuoyunu yanıltmayı sürdürüyor.

Ne var ki bu kez yaptığı şey ise ‘ancak bu kadar’ olur dedirtti!

Esenyurt’ta bir cami tuvaletinde tepeden çekildiği anlaşılan bazı görüntülerin uyuşturucu kullanan mültecilere ait görüntüler olduğunu söyleyen Özdağ bu görüntüler üzerinden mültecilerin suç işleme oranının az olduğunu söyleyen yetkililerin yalan söylediğini, bu kişilerin işledikleri suçların kayda geçirilmediğini ifade eden bir mesaj paylaştı.

Burada o kadar çok saçmalık var ki, hangi birisini sormak gerekir acaba? Ümit Özdağ bu görüntüleri nasıl elde etmiş? Cami tuvaletlerini mi dikizliyor? Görüntülerdeki kişilerin etnik kökenlerini nasıl anlamış, bu kişilerin teperinde bizim görmediğimiz bir işaret mi görüyor?

Bu ne olduğu anlaşılmayan birkaç fotoğraf üzerinden mültecileri uyuşturucu müptelası ilan eden Özdağ, halen mahkemelerde yargılanan ve cezaevlerinde yatan sayıları on binleri aşan uyuşturucu satıcısı, kullanıcısı öz be öz yerli ve milli vatandaşlarının durumunu neyle izah ediyor?

Varsın bu soruların cevabı olmasın! Ama bir soru var ki, onun cevabı bulunmuş sayılır! Uzun zamandır sorulan “Ümit Özdağ nereye  koşuyor?” sorusu kendisinin bu twiti ile adresini bulmuş görünüyor.  Haksöz

Bu haberler de ilginizi çekebilir