• DOLAR 32.449
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2442.924
  • ...
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "İstanbul'u Koşuyorum" etkinliğinin Anadolu etabı sebebiyle 06.00-11.00 saatleri arasında kapatılan yollar ve alternatif güzergâhlar şu şekilde:

AA'da yer alan habere göre; Üsküdar Harem Sahil Yolu ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Hâkimiyeti Milliye Caddesi (Sahil Yolu ile Selmani Pak Caddesi arasında kalan kısım) ve bu güzergâha çıkan cadde-sokaklar, Paşalimanı Caddesi ve bu güzergâha çıkan cadde-sokaklar, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve bu güzergâha çıkan cadde-sokaklar, Abdullah Ağa Caddesi (Kuzguncuk Çarşı Caddesi ile Kuzguncuk Tünel Çıkışı arasında kalan kısım) ve bu güzergâha çıkan cadde-sokaklar trafiğe kapalı olacak.

Bu yollara alternatif olarak Selimiye İskele Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 kara yolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hâkimiyeti Milliye Caddesi, Halk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dr. Fahri Atabey Caddesi kullanılabilecek.

Maltepe'de kapalı olacak ve alternatif güzergâhlar

Valilik ayrıca Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" mitingi nedeniyle saat 08.00 itibarıyla geçici olarak trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergâhları da duyurdu.

Turgut Özal Bulvarı (Maltepe Sahil Yolu), (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapalı olacak.

Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 ise alternatif olarak kullanılabilecek. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir